De verhalen komen nog...
He allemaal,
kortgezegd: het gaat super goed! Ben overal meer dan normaal van aan het genieten, maar op het moment heb ik het echt helemaal gehad met dit ongelooflijke #!$#!#$#! internetcafe. Had het namelijk nu al voor de - lees goed - 2e keer klaar om op internet te zetten, maar uiteraard valt dan die verrekte computer uit. Thanks. Ik ga snel een bericht posten wat ik al eerder had getypt, maar ook die kan ik nu niet posten omdat de adapter van mijn laptop het heeft begeven. Mais o menos.
Kortom: sorry dat jullie echt nog even geduld moeten hebben. Wel wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie me hebben laten zien de laatste tijd. Kado´s, bijzondere teksten en woorden van family and friends...Het doet me beseffen dat ik het erg goed in NL heb. Hier in Brasil is het op het moment genieten en kortgezegd veel bizarre indrukken op. O wat baal ik van het feit dat alles nu voor de tweede keer weg is...Maar wederom zal ik er een positieve draai aan geven.
Kort de indrukken en gebeurtenissen hier: heerlijk bijzonder! Sorry dat ik niet meer kan melden nu, maar heb geen energie voor een derde verhaal. Voor de rest gaat het super hier! Snel nieuw bericht, maar vanvond niet. De rest wacht...
Dikke kus,
Ewout
Haha heerlijk! Deze frustraties komen mij bekend voor.. ( aanhangwagen?).
Fijn te horen dat je het goed hebt!
Succes en veel plezier daar!
X Anne
he sunny-boy! 'tgaat vast lukken je (mooie)belevenissen voor ons neer te schrijven én te kunnen versturen...is het vandaag niet, dan misschien morgen. benieuwd blijven we toch wel!
XxX, Ria
Hey fijne...
internet problemen.... nergens last van in US ;)!
Goed om te horen dat je het zo prachtig hebt... heel benieuwd naar foto's van daar!!!
x Jorrit
Hee lief broertje!
Vanuit de vroege ochtend uurtjes op mijn werk stiekem even jouw verhaaltje lezen... Fijn dat het goed gaat! Benieuwd naar het echte verhaal lieverd, maar doe rustig aan we hebben alle tijd!
Spreek je snel...
kus
PS1) Zit er skype op die computers?
PS2) Tip: typ het vast op je eigen pc en via een usb-sticky even overzetten. Dan heb je die andere computers niet zoveel meer nodig :-)
Hee Ewout,
Fijn om te horen dat het tof is, ik ben benieuwd naar je verhaal!!
XX
Ha die Ewout!
Goed om te horen dat je het nu al zo naar je zin hebt!
Je vindt vast wel een oplossing om je verhalen online te krijgen...
veel liefs uit Uden van
Elly
Verhalen komen later wel,, geniet er van .. maar dat lukt wel :D
Ewout!
Goed om te horen dat je zo geniet!
Succes met je verhaaltjes posten. Ben benieuwd!
x Floor
Ewout, Ik zie dat je daar ondanks vele drastische tegenslagen toch door weet te zetten. Ik weet dat sommige dingen je leven soms erg zuur kunnen maken. Maar denk dan aan het zoete leventje in Nederland, de zoete vrouwtjes hier (die daar ook vast aanwezig zullen zijn) en de zoete levenslessen van vele vrienden en familie, kortom, wat er ook gebeurt.
Blijf die positieve blonde jongen!
(K) :P
haha komt me bekend voor;)! Nou mooi dat je goed over gekomen bent.. geniet er maar van dat verhaal komt van zelf;)!
Ben benieuwd hoe je t daar hebt:)
Lieve Ewout,
Vandaag nog eens via de link op jouw allereerste mailtje over je verhalenadres dat adres opgezocht en zo waar.... een nieuw verhaal erbij. Fijn dat de reis goed is gegaan en dat je nu op je stekkie zit. Die verhalen komen wel. Ik dacht, dat ik me de vorige keer al had aangemeld voor een mailtje bij een nieuw verhaal. Dat heb ik dus nog maar eens gedaan, want ik wil geen verhalen missen, hoor! Voor de foto's, waar ik het op de verjaardag van Ria over had is nu ook alles geregeld. Hopelijk lukt het je binnenkort wel om zonder al te veel ellende een verhaal op je site toe te voegen.
Liefs, Lucie
Liefs